Το Ξενοδοχείο μας

Υπέροχο περιβάλλον χαλάρωσης, φιλοξενία γνήσια και εικόνες που σου μένουν. Αυτά τα λόγια δεν είναι δικά μας. Είναι περιγραφές των επισκεπτών μας και όσα πήραν μαζί τους φεύγοντας.

Λίγο έξω λοιπόν από το γοητευτικό Ναύπλιο, βρίσκεται το όμορφο, παραθαλάσσιο χωριό της Κάντιας. Εκεί, 40 μόλις μέτρα μακριά από την ομώνυμη παραλία, δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου να μπορείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας να απολαύσετε αληθινές στιγμές ηρεμίας, ξεφεύγοντας από τους θορύβους της καθημερινότητας.

Με καταλύματα που διαμορφώθηκαν κατάλληλα ώστε να νιώθετε κάθε στιγμή σαν το σπίτι σας, από εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε την ανακάλυψη πλήθος δημοφιλών προορισμών – από το γεμάτο ζωντάνια Τολό μέχρι την ιστορική και μαγευτική Αρχαία Επίδαυρο. Αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε την ηρεμία της περιοχής μας, εμείς θα φροντίσουμε η διαμονή σας εδώ να είναι κάτι το ξεχωριστό.

Σας καλωσορίζουμε στο G &K Hotel Fiore di Candia.

OI XΩΡΟΙ ΜΑΣ

Για εμάς το περιβάλλον του ξενοδοχείου μας δεν είναι απλώς όμορφα αντικείμενα σε ένα χώρο. 

Είναι αισθητική και αύρα που σε ηρεμεί και σε κάνει να ταξιδεύεις εκεί όπου επιθυμείς. Γι’ αυτό και οι ανακαινισμένοι μας χώροι προσφέρονται ώστε να βρείτε κάθε άνεση που αναζητείτε.

Από το σνακ μπαρ και τους ανοιχτούς χώρους μας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή τον χυμό σας, μέχρι την πισίνα μας για όσες δόσεις δροσιάς θέλετε, όταν θέλετε! Όλα με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια γιατί κάθε λεπτό σας εδώ θέλουμε να αξίζει και να είναι ξεχωριστό.

Όποιο χώρο κι αν επιλέξετε, το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!